A Szilva termál és wellness fürdő egész évben biztosítja az aktív pihenést, fürdőzést gyerekeknek és felnőtteknek, amely szállodánktól 200 méterre található!
Nyári hónapokban még felejthetetlen kikapcsolódásban lehet élményük a Gergelyiugornyai üdülőövezetben, Tisza parton és az Atlantika vízi vidámparkban!

A Szilva Fürdő vizének hatóanyagai jótékonyan segítik az emésztőszervi betegségek gyógyulását, de ízületi megbetegedések kezelésére és rekreációs célra is ajánlott. Fürdőzés. Gyógymedencék. Úszómedence. Vízi óvoda. Élménymedence. Pezsgőmedence. Wellness. Szauna. Gőzkabin. Masszázs.Szombaton éjszakai fürdőzés.
Szilva Termál- és Wellnesfürdő
 
Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiugornyán, Vásárosnaménytól 5 km-re, a Tisza-Szamos torkolattól 800 méterre található.Fürdőzés. Élménymedencék. Csúszdák. Éjszakai fürdőzés. Szabadtéri edzőterem. Játékterem. Kondigépek. Fóka how. Strandröplabda, várja az idelátogatókat.
Atlantika Vizividámpark

Gergelyiugornya Tisza-part

Zoárd nap környékén Vásárosnaményban a régi Kraszna hídon és környékén idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a város névadó legendájáról elnevezett Zoárd-napi Sokadalom. zoardnap.hu

Városunkban található 1728-ban épült Tomcsányi kastély mely napjainkban múzeummá alakítva várja az ide látogatókat. A múzeum bemutatja a Bereg kincseit, történetét, tárgyi és szellemi emlékeit. Az állandó kiállítást időszaki kiállítások, programok teszik színesebbé.
Tomcsányi (Lónyay) Kastély - Bereg múzeum

"Ó-Bor" Búcsúztató Mulatság! "Beregfeszt"


Szállodánktól nem messze található, a városi piac, szupermarket, gyógyszertár, és egy nagy bevásárlóközpont, valamint, a Beregi Múzeumnak otthont adó, felújított Tomcsányi kastély, és a Szent István park is.
Kirándulni vágyó vendégeink megismerkedhetnek a folyókkal szabdalt csodálatos szamár-beregi tájjal, valamint e térség gazdag kulturális, néprajzi és gasztronómiai értékeivel.
E vidék legjellegzetesebb gyümölcse a szilva, melyből a helyiek csodás ételeket készítenek, a híres Szatmári szilvapálinka, illetve szilvalekvár kóstolása mellett, itt az elkészítésükkel testközelből ismerkedhetnek meg.
Kárpátaljai kirándulások tökéletes kiindulópontja a város, szállodánk körutazásokat szervez, a Szatmár-beregi tájvédelmi körzet mellett, a határon túli nevezetességekhez is.

 

 

.

      

 

 
 
HOTEL KOVÁCS *** 4800 VÁSÁROSNAMÉNY Bereg köz 1-4. Tel.:06-30/590-40-23 E-mail: hotelkovacs@t-online.hu
2019 by Szabo_I